Nategmo heeft een ongeëvenaarde ervaring in ambachtelijke stuctechnieken zoals de Venetiaanse Look (bekend van tv!), Betonlook, Stucco Look, Marmer Look, Hardsteen Look, Art Stone Look, Kalkverf Look en Modern Look.


Revolutionair
Ontwikkeld en samengesteld in 2011, is er de natuurlijke, duurzame en waterdichte Nategmo methode. Dit revolutionaire product garandeert een naadloze en onderhoudsvrije afwerking van wand, vloer en plafond; in badkamers, toiletgroepen, keukens en entrees van woningen en bedrijven. Het resultaat mag er zijn!

Het 'geheim'
Door een aantal producten (van de bekende merken) samen te gebruiken, is het nu mogelijk om op een natuurlijke wijze verschillende afwerkingstechnieken toe te passen.
Het mengsel wordt respectievelijk tweemaal in een dunne natuurlijke laag aangebracht: met een gecombineerde stuc- en schildertechniek. Puur toverwerk dus!

Zo ontstaan de bekende Nategmo afwerkingen, zoals de Venetiaanse Look en de Betonlook. Maar ook de Marmer Look, Leem Look, Kwast Look en Kalkverf Look zijn van Nategmo's hand. Tevens is de techniek bijna strak uit te voeren.
Het product kan op wanden en op vloeren, over bijna alle bestaande ondergronden en in vrijwel alle denkbare kleuren.

Uw badkamer, keuken, toilet, woonkamer of entree wordt omgetoverd tot een waar sprookje!


betonlook-vloeren-nategmo

Duurzame toplaag
Na een jarenlange research naar de meest geschikte eindafwerking voor natte ruimtes en woonvloeren, is er uiteindelijk een natuurlijk, waterdicht product ontwikkeld.

Dit product is een water gedragen-, twee componenten transparante polyurethaan; met een verharder in zijdeglans of mat. Hierdoor ontstaat een natuurlijke look.
Het is slijtvast, UV bestendig, niet vergelend, naadloos, waterafstotend, vetafstotend, vuilafstotend, kalkafstotend, schimmelwerend en eenvoudig te reinigen.
Daarnaast is het chemisch resistent, nagenoeg reukloos en schuurvrij.

Op bestelling kan Nategmo wastafels en baden leveren, in elk gewenst model (ook uw eigen ontwerp): uiteraard afgewerkt in alle eerder genoemde stijlen. Nategmo adviseert u graag over de mogelijkheden.

In opdracht van een Praktijk voor fysiotherapie:

 

Klik op de foto's voor een uitvergroting van de diverse voorbeelden.