De Bovatin gebruikte in haar folder een detail van onze showroom opstelling
De Bovatin gebruikte in haar folder een detail van onze showroom opstelling

Natuursteen is een tijdloos materiaal dat elke ruimte een elegante en authentieke uitstraling geeft. En toch ligt de prijs vaak niet veel hoger dan die van keramische tegels. Nategmo is specialist in het aanleggen, onderhouden en restaureren van natuurstenen oppervlakken, zoals gevels, puien, trappen en badkamers.

Als ambachtelijk tegelzetbedrijf zijn wij ook bedreven en ervaren in het leggen van zeer grote en zware natuurstenen tegels. Zowel voor op de vloer als tegen uw wand of pui. Schakel Nategmo ook in voor keukens, natuurstenen terrassen, zwembadboorden of raam- en deurdorpels.

Nategmo is een ambachtelijk tegelzetbedrijf met bijna 40 jaar ervaring. Wij zijn buitengewoon bedreven in het aanleggen van bijzondere tegelwerken. Daarnaast werken wij met alle soorten en maten natuursteen en hebben wij een eigen productlijn voor betonlook wand- en plafondafwerking. Door uiterst nauwkeurig te werken en met een scherp oog voor details streven wij ernaar uw bouwproject zo mooi mogelijk te maken.

Nategmo is aangesloten bij Botavin, de bond van gespecialiseerde aannemers in tegel- en natuursteenverwerking.