Door de jaren heen hebben wij ons weten te specialiseren en zijn nu koploper in herstel en onderhoud van al uw (historisch) natuursteen, tegelwerk en metselwerk.

Voor ieder probleem dat zich voordoet - zoals lekkages, losse tegels, sterke vervuiling en salpeteraanslag - hebben wij de juiste oplossing ‘op maat'.

Nategmo gaat verder dan de gemiddelde ondernemer en heeft zeer veel vakkennis in huis. Alle werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Vaak zie je dat tegelwerk en natuursteen los raakt door vorst en spanning. Dit is voor Nategmo geen probleem. Wij lijmen uw tegels, platen en trappen weer netjes tot een geheel, zonder iets los te halen. Alleen het ‘uithalen’ van de voegen is voldoende. Dit geldt ook voor scheuren in uw metselwerk. Geen steen wordt gesloopt. De ontbrekende delen worden opnieuw vervaardigd en netjes ingepast.

Het biologisch reinigen en coaten van beton, natuursteen, tegenwerk, metselwerk en straatwerk is ook een specialisme van ons. Door fijnstof, algen en mos hebben deze materialen vaak veel te lijden. Middels een perfecte techniek, gebaseerd op jarenlange ervaring, kunnen wij ze nu schoon, beschermd en onderhoudsarm aan u overdragen.

Hardstenen vloeren, aanrechten, trappen, lambriseringen, terrassen, zwembaden, gevels en badkamers: alles herstellen wij vakkundig voor u. En ook voor vlekken heeft Nategmo een speciale oplossing bedacht. Neem gerust contact op en stel al uw vragen.

 

Sanitair

Nategmo bedacht een product dat het antwoord is op de almaar groeiende vraag naar onderhoudsarme vloerafwerking in toiletten en badkamers. Want juist die oppervlakken waar voegen, tegelwerk en/of natuursteen veel onderhoud vergen, zijn onze grootste bron van aanpak. En wij hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Speciaal tegen urinegeur en vuil- kit- en kalkaanslag maar ook tegen de meeste andere vervuilers van uw sanitair en tegelwerk, heeft Nategmo een revolutionair middel ontwikkeld.

Het gaat om een natuurlijke epoxy die op al uw wanden en vloeren en, dankzij de topmerken Flexa en Sigma, in maar liefst 2000 verschillen kleuren is uit te voeren. Het geheel is veilig (ook antislip is mogelijk) en nagenoeg onderhoudsvrij. Geen kit meer, geen kalkaanslag en geen schimmel. En ook die nare urinegeur behoort tot het verleden.  

Ook kunnen we uw gehele badkamer renoveren: van top tot teen (dit geldt overigens voor alle projecten) in uw eigen, persoonlijke stijl.

Nategmo stelde nl. een procedé samen dat volledig aansluit op uw eigen wens en smaak; custom made baden, wastafels, bankjes en andere meubels die in ontelbare kleuren en stijlen mogelijk zijn. Met een droombadkamer, precies zoals u die altijd wenste, als betoverend eindresultaat.

Nategmo Exclusive: 40 jaar geliefd bij bedrijven, ontwerpers, stijllisten en particulieren

Al uw vloeren, wanden en sanitair kunnen nu waterdicht, onderhoudsarm, zeer sterk en krasvrij worden opgeleverd. De afwerking die wij gebruiken is ook geschikt voor woonkamervloeren, oude aanrechten, achterwanden, lambriseringen en noem het maar op.

En omdat ieders smaak anders is, hebben wij ons ook gespecialiseerd in verschillende stuc technieken zoals betonlook, Venetiaanse look, natuursteen rock look en modern look. In het RTL 4 programma ‘Lifestyle Xperience Plus’ is daar speciaal aandacht aan besteed.

 

Erkenningscertificaten

Nategmo Exclusive is aangesloten bij de bond Bovatin en Aannemersfederatie Nederland.
Sinds de oprichting in 1950 is iedere aangesloten aannemer verplicht om alle erkende vakdiploma's te hebben behaald.

Nategmo is aangesloten bij de bond Bovatin Nategmo is aangesloten bij Aannemersfederatie Nederland.