Moderne look verfrist elke badkamer

Er is een groeiende vraag naar moderne en strakke afwerkproducten voor op wanden en vloeren. De laatste jaren heeft Nategmo niet stil gestaan en heeft o.a. de Modern Look ontwikkeld dat bij veel klanten in de smaak zal vallen die van makkelijk en modern houden. Het product is ook zeer goed geschikt als antislip vloer. Het neemt de plaats in van gietmortel, mortels en andere afwerkproducten.

Het product is een natuurlijke epoxy en heel anders dan chemisch epoxy. Natuurlijke epoxy is een waterbasis samenstelling dat dezelfde werking heeft als chemisch epoxy. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kalk- en schimmel werend, stootvast, nagenoeg reukvrij en kit is niet meer nodig.
 
Natuur epoxy sluit strak aan op de afvoerputten en easydrains. Het is op alle bestaande producten aan te brengen en toepasbaar op badkamer-, toilet-, keuken-, woonkamer-, winkel- en bedrijfsvloeren.
Kleuren zijn te verkrijgen in alle flexa en sigma kleuren (meer 2000 kleuren). 
 
Dit product is alleen bij Nategmo verkrijgbaar. De werkzaamheden worden van het begin tot het eind uitgevoerd door Nategmo.
 

Klik op de foto's voor een uitvergroting:

Het toilet voor en na het gebruik van modern look.

De badkamer krijgt met de natuurlijke expoxy van Nategmo een moderne en strakke look..

Ook kunnen we keukenbladen een nieuwe strakke moderne look geven.